in

Curtea spitalului din Constanţa a devenit morgă. Cadavrele, depozitate pe o alee – FOTO&VIDEO

Situație revoltătoare!

Imagini revoltătoare cu oameni decedați, puși pe tărgi, în saci negri, în faţa morgii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa au fost postate pe rețelele de socializare.

Se poate vedea cum rudele vin să-şi recunoască apropiaţii decedați înainte de a fi puşi în sicriu şi luaţi de către firmele de servicii funerare.

Imagini cu impact emoțional https://www.facebook.com/100002010991758/videos/3495173403892992/

Sacii cu pacienții decedați erau așezați în curte, unul lângă celălalt, iar familiile sunt nevoite să-și caute practic morţii, ca să îi ia acasă. Întreaga procedură are loc sub ochii tuturor, pe o alee de lângă clădirea spitalului.

Autorităţile locale recunosc la rândul lor că morga din Constanța abia mai face faţă numărului mare de decese. 70 de oameni au murit, în ultimele zile, în judeţul Constanța, din cauza SARS-CoV-2, fiind județul cu cea mai mare incidență din țară, de 7 la mia de locuitori.

Tudorel Ene, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța: „Sunt imagini cu impact emoțional foarte puternic, dar din punctul de vedere al nostru, procedura a fost respectata întocmai.”

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Activist de mediu atacat de hoții de lemne, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR

Vești proaste pentru români: de la 1 ianuarie se scumpește curentul electric