in ,

Abi Talent aruncă pisica gay în curtea lui Velea: „Eu nu sunt homosexual dar Velea este!”

Ca in orice domeniu care nu se bazeaza pe stiinte exacte si, deci, rezultatele muncii nu pot fi masurate cu precizie, si in muzica absolut toti prestatorii se cred buricul Pamantului.

Sunt binecunoscute contrele si ironiile dintre artistii de pe tot mapamondul dar parca cele din Spatiul Carpato- Danubian intrec orice inchipuire.

Scandalul iscat intre Abi Talent si Alex Velea a atins noi culmi. In loc sa se inteleaga precum Elton John si George Michael care se completau ca fratii sau, mai degraba, ca sotiile, titanii muzicii usoare romanesti au ajuns sa se manance intre ei fara sa se mai sature.

Umflat in pene de cei cinci milioane de urmaritori ai canalului sau YouTube, „regele pă România” , Abi Talent, il ironizeaza pe fostul sau partener, Alex, „despre care nu mai stie nimeni, nimic din 2015” , si-i transmite frumoasei sale sotii, Antonia, un mesaj cutremurator.

„Antonia, sa ma ierti dar nu mai pot tine secretul. Eu nu sunt homosexual dar Alex te asigur ca este” , au fost ultimele vorbe ale lui Abi.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
robert turceascu moise guran

Robert Turcescu, intrare cu talpa la Moise Guran: ”E un melc fără coloană vertebrală!”

clatite cu vibrator

Proasta internetului: o bucătăreasă amatoare a întins clătitele cu un vibrator Durex fără să își dea seama că folosește o jucărie sexuală!