in , ,

Robert Turcescu, intrare cu talpa la Moise Guran: ”E un melc fără coloană vertebrală!”

robert turceascu moise guran

Intrarea lui Moise Guran in USR a provocat mai multe tensiuni in spatiul public  decat daca Viorica Dancila si-ar fi reluat pregatirea scolara gimnaziala intrerupta brusc de convocarea in politica. Precum Moise a lui Amram care a intrat in istorie calcand apa, Moise Guran a intrat in gura colegilor de breasla dupa ce si-a calcat in picioare principiile de-o viata, promovate atatia ani in presa.

Unul din fanii impatimiti ai lui Guran este fostul jurnalist si actual politician, Robert Turcescu care, vazand cum si altii descopera calea spre parvenire, si-a pus din nou rucsacul de luptator in spate si a sarit la gatul tradatorului.

„Citiva amici m-au intrebat daca am ceva cu Guran si de ce i-am tras o smetie. Da, am! Omul e un melc fara coloana care acum patru ani se dadea fata mare, ca el nu intra in politica, pentru ca ii pute, ca „detesta jurnaliștii care isi abandoneaza meseria” samd. Bai, Gurane, toti cei care te cunosc stiu cum esti, de fapt: gura mare si cam atit. Partea buna e ca acum, odata intrat in politică, se vor convinge si altii cite parale faci”, a declarat Turcescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sofer tir germania

Șoferul TIR-ului care a îngrozit Germania avea permisul luat la Pitești!

Abi Talent aruncă pisica gay în curtea lui Velea: „Eu nu sunt homosexual dar Velea este!”