in ,

Iliescu, nici usturoi n-a mâncat, nici pe trăgaci n-a apăsat: ”Nu este constructiv să căutăm vinovații de la Revoluție!”

ion iliescu revolutie

La treizeci de ani de la evenimentele sangeroase din decembrie 1989, Ion Iliescu inca se dovedeste a fi un politician uns cu toate alifiile.

Dupa ce a luptat o viata intreaga pentru apararea nobilelor idealuri ale socialismului, ultimele trei decenii de democratie originala, par sa-l fi smecherit si mai abitir pe cinstitul si saracul comunist.

In contextul in care mii de romanii isi plang rudele ucise sau ranite in cumplitele lupte anti-comuniste, avand pe buze , la capitolul vinovatul principal, numele lui Ion Iliescu, ”Bunicuta” transmite un mesaj  impaciuitor ca si cand nu ar fi avut nicio legatura cu incidentele respective.

”La 30 de ani de la Revolutia din 1989 nu este deloc constructiv sa mai pierdem vremea cu gasirea unor vinovati pentru crimele de atunci”, a conchis simpaticul bolsevic, cu aceeasi usurinta cu care pitipoancele isi posteaza curul gol pe retelele de socializare.

Am inteles unde bati cu aluzia, nea Nelule, insa n-ar fi fost mai corecta formularea: ”Nu este constructiv sa mai cautati criminalii din revolutia anti-comunista, cel putin atata timp cat traiesc eu”?

What do you think?

14 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cu buget redus: cele mai ieftine destinații în 2019

oana roman divort

Oana Roman dezvăluie numele relaţiei amoroase din cauza căreia a divorțat de Marius Elisei!