in ,

A murit, din cauza Covid-19, Episcopul care chema enoriașii la biserică, explicând că „Dumnezeu e mai puternic decât coronavirusul”!

episcop

Oare in lupta dintre omenire si coronavirus tine careva socoteala jucatorilor faultati din cele mai importante echipe, biserica si medicina? Stie cineva cate fete bisericesti si cate cadre medicale au fost scoase de pe teren ca sa stim si noi, muritorii de rand, in cine sa ne incredem mai abitir? Despre bravii lucratori ai sistemului de sanatate s-a aflat ca, indiferent de nivelul de dezvoltare al unei tari, au fost victime cu duiumul. Legat de trimisii Domnului pe Pamant, cei care sunt convinsi ca rugaciunile lor pun pe fuga orice dusman al tihnei omenesti, aflam doar cand mai pleaca cate unul in delegatie ´´pe lumea ailalata´´, sa le spuna si inaintasilor nostri cat de eficiente au fost metodele traditionale folosite de ei  in tranta cu pandemia.

Episcopul Gerald Glenn, pastorul unei biserici evanghelice din statul american Virginia, care a sfidat recomandările autorităților și spus că nu se teme de coronavirus, a murit după a fost diagnosticat cu COVID-19. La o slujba tinuta cu o luna inainte el le explica oitelor din corcumscriptia lui ca nu se teme de moarte intrucat „ Dumnezeu este mai mare si mai puternic decat acest blestemat virus. Veniti la biserica, oameni buni ca de aici au plecat toti sanatosi”, cuvanta, sigur pe cunostiintele lui medicale, preotul Glenn.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Sa presupunem’ca stirea ar fi afevarata eu oricum nu am cum niciodata cum sa verific….
    Ijtrebate….el este singurul care a murit dd covid? Despre’ceilalti participanti la adunare nu se psune nimic….de ce?
    Nu cumva a fost un pic ajutat sa moare ca sa i se inchida gura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

După ce va primi lumina prin vizeta ușii, enoriașul Dragnea Liviu se va bucura, de Paște, exclusiv de meniul de pușcărie!

negoita bicicleta parc stare de urgenta

VIDEO: Negoiță, primarul sectorului 3, cu bicicleta în I.O.R în plină stare de urgență!