in ,

Tiberiu Ușeriu, proiect umanitar fabulos! La întoarcerea din Maratonul Arctic se va ocupa cu reeducarea pușcăriașilor din politică!

tiberiu useriu

Era considerat șef de bandă periculos, a fost prins și condamnat pentru jaf armat, a evadat de doua ori dupa care a stat 9 ani într-o închisoare de maximă siguranță! Din fericire, după ce și-a ispășit pedeapsa, bistrițeanul Tiberiu Ușeriu și-a schimbat total viața si face numai lucruri demne de toata lauda. A fost campion mondial in doua randuri la cel mai dur maraton pe zapada din Canada iar zilele trecute a terminat pe locul al doilea in cadrul aceleiasi competitii.

La urcarea in avionul de intors acasa, Tibi a facut niste declaratii absolut senzationale in legatura cu urmatorul sau proiect de suflet.

”Vreau sa ma ocup indeaproape de recuperarea puscariasilor de lux din Romania care, observ, la iesirea din inchisoare nu se pot readapta la o viata normala si corecta. Pentru ca au furat extrem de mult, nu au grija zilei de maine si, stand degeaba toata ziua, le vin numai ganduri negative in cap. Cel mai bun exemplu este Adrian Nastase care, de plictiseala, este tentat sa revina la politica uitand ca din cauza ei a ajuns la puscarie. Cu cazul dansului vreau sa-mi incep activitatea si-i spun de acum secretul: munca asidua si cinstita  te ajuta sa uiti de prostii, nea Adi”, a spus Tiberiu Useriu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când soțul meu de șase ani, m-a lăsat să fiu cu o altă femeie. Am plâns și am suspinat în fiecare zi și nopți, până mi-a fost atât de rău încât am venit pe internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui vrăjitor minunat care o ajută pe o doamnă numită Adina-Ioana Vălean, să-și restaureze casa și am decis să o încerc, așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o cutie de ortografie de dragoste pe care o folosesc ia-mi soțul înapoi, iar acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo, pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze foarte mult, i-ați ajutat pe oameni să-și recâștige dragostea, este ideal că am publicat acest lucru într-un ziar local pentru Dr. Amiso, în alții pentru a aduce mai mulți clienți la el, el merită mai mult decât acesta, iar lui recompensează-i sigur. este vorba despre probleme sau relații de sănătate, cancer sau divorț, sarcină sau recuperare a datoriei, HIV sau orice virus, nu mai plânge, contactați-l pe herbalisthome01@gmail.com el este singurul răspuns la toate problemele dvs. Testate și de încredere, 100% de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tudor gheorghe grenada

Dan Voinea: ”Tudor Gheorghe arunca cu grenade la Revoluție!”

pacienta tranatita ISU suceava

Suspectă de coronavirus trântită de ISU la Suceava!