in ,

După ce va primi lumina prin vizeta ușii, enoriașul Dragnea Liviu se va bucura, de Paște, exclusiv de meniul de pușcărie!

Specialistii in constructii afirma ca despre o casa noua nu poti spune daca e buna sau rea decat dupa ce ai trait toate anotimpurile in ea ca sa vezi cum se comporta la frig, canicula, ploaie sau ninsoare. Pentru Dragnea Liviu s-a cam implinit anul de cand traieste intr-o locuinta noua si, din cate am inteles de la colegii de dus, se simte ca in sanul lui Avram, unde Avram este un nume simbolic folosit pentru oricare din frumosii cu care-si imparte patriotul nostru si bune si relele.

De cand a izbucnit pandemia, oricat de izolati ar fi infractorii , restrictiile au ajuns si dincolo de gratii. Deoarece nu se mai pot primi pachete de acasa, puscariasii sunt obligati sa manance exclusiv ceea ce se pregateste in incinta penitenciarului.

Om simplu de la tara, modest si calauzit in viata cu  frica fata de Dumnezeu,  ex-liderul PSD nu este deranjat catusi de putin ca a ajuns sa manance aceesi haleala nesofisticata cu care a crescut in glodul satului teleormanean dar este foarte fericit ca i s-a permis sa ia lumina, ca in fiecare zi, prin vizeta din usa celulei.

Fostul nabab cu ciorapi flausati a postat  pe o retea de socializare meniul cu care-si va dezlipi burta de spinare in perioada Sfintelor Sarbatori Pascale si ne asigura , ca de obicei, ca el numai la tara se gandeste toata ziua si toata noaptea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Părintele Constantin Necula: ”Stați acasă! Nu de frica morţii, ci din iubire pentru viaţă!”

episcop

A murit, din cauza Covid-19, Episcopul care chema enoriașii la biserică, explicând că „Dumnezeu e mai puternic decât coronavirusul”!