in ,

VIDEO: Negoiță, primarul sectorului 3, cu bicicleta în I.O.R în plină stare de urgență!

negoita bicicleta parc stare de urgenta

Primarul Negoiță a fost importunat în activitatea sa recreativă, de către o bucureșteancă, Lilia Stana, care l-a chestionat asupra motivelor ce au stat la baza deciziei sale, cunoscut fiind faptul că normativele stării de urgență interzic plimbările în parcuri în vreme de pandemie

”Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc.

Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: „verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantaloni scurti, cu un cos de picnic (…) Am vorbit preț de cateva minute. Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară.

De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului.

Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”, a postat, pe contul său de facebook, Lilia Stana.

Citește întreg articolul în România Liberă!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
episcop

A murit, din cauza Covid-19, Episcopul care chema enoriașii la biserică, explicând că „Dumnezeu e mai puternic decât coronavirusul”!

primarul psd si seful pnl

Ca să arate că la spital se poate ajunge și fără Covid, un primar PSD s-a luat la bătaie cu un liberal: „Acu´ io sunt într-un salon și el în altul!”