in , , , ,

4 cupluri bombă ce ar putea face senzaţie în showbizz-ul românesc!

În viaţa amoroasă a apariţiilor – şoc din showbizul românesc nimic nu este sigur. Cuplurile mondene se despart, se înjură, iar după o ţigănie colosală şi rufe murdare spălate în direct la Măruţă, se împacă.

Ştim că în stilul ăsta tabloidele nu o să ducă vreodată lipsă de rating şi că ce se întâmplă în patul aşa-ziselor vedete nu ne va plictisi niciodată. Din acest motiv, va propunem patru posibile cupluri din showbizul românesc, cupluri care, la cum evoluează scena mondenă românească, s-ar putea să nu vă surprindă aşa de mult.

Delia şi Cheloo

Ştim, la prima vedere pare că am alăturat doi oameni care nu au nimic în comun în afară de cele două scaune apropiate de la iUmor. Dar, după ce, tot mai des, Delia a început a ne explica cât de savuros şi de spontan este Cheloo, un posibil cuplu nu mai pare atât de absurd. Şi, gândiţi-vă mai bine: nu ar deveni iUmor-ul un pic mai amuzant cu un băiat dur încercând să ajungă sub rochia păpuşii Barbie în direct? Eh, uite, asta da idee de creştere a ratingului.

Smiley şi Loredana

În cazul ăsta nu e nimic nou sub soare: exemplul clasic al tânărului confuz dispus să înveţe tot mai multe de la femeia de vârstă mijlocie, posibil un pic sexy, posibil un pic disperată, dar cu siguranţă din ce în ce mai siliconată şi mai decoltată. Cheers, Zaraza!

Irina Rimes şi Horia Brenciu

De ce? Păi, să fim serioşi, cât credeţi că va mai dura până Irina să se plictisească a-şi tot plânge singurăţile şi traumele pe la Vocea României? Horia este alegerea perfectă. Ea va avea nevoie de cineva măcar vag faimos, care să ştie să fie bărbat măcar din când în când, atunci când nu se lasă călărit de Chirilă, iar el are nevoie disperată de o apariţie tumultuoasă, cu care să se poată reprezenta în viaţa mondenă românească chiar şi atunci când aceasta se încăpăţânează să nu îl conţină.

Dani Oţil şi Andreea Marin

Chiar dacă Andreea Marin nu prea mai are treabă cu showbizul românesc, ci mai degrabă cu magazinele de chiloţi estivali şi cu pomezile anti-rid, parcă ar avea nevoie să fie puţin băgată în seamă. Sângele fierbinte al lui Oţil ar putea să o revigoreze şi să o transforme, dintr-o Mobră pensionată prematur, într-o Aprilla focoasă, în coarnele căreia pasionatul de motoare să-şi înfigă mâinile şi s-o tureze, cu fusta-n cap, pe ogoarele patriei. În plus, o posibilă relaţie între cei doi ar fi o adevărată lovitură sub centură pentru Mihaela Rădulescu. Uite aşa, să moară moldoveanca monegască de ciudă!

What do you think?

Written by Mitza Jurnalista

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sexy-episcopul Oradei e şi el om: „Arată-mi blăniţa, mânca-ţi-aş zmeurica ta”

Lipsă de fairplay! Un cunoscut sportiv român plăteşte prostituatele cu bani falşi