in , ,

Sexy-episcopul Oradei e şi el om: „Arată-mi blăniţa, mânca-ţi-aş zmeurica ta”

Csury Istvan, episcopul reformat al Oradei, este în plin scandal sexual cu o enoriașă mai tânără cu 30 de ani care susține că i-a fost amantă câteva săptămâni. Fața bisericească neagă orice afirmație a mioarei rătăcite însă femeia susține că are mii de mesaje care demonstrează că „s-au iubit în draci, să dea dracu-n el”.

Cei doi s-au cunoscut, că orice pământean amator de placeri lumești, pe o rețea de socializare iar iubirea au gustat-o pe unde au apucat: acasă, în parc și chiar în biserica reformata din cartierul orădean Iosia. Oricât de sincer luptător împotrivă păcatelor s-ar da popa Istvan, dacă-i citești vrăjelile de pe whatsapp, descoperi un Don Juan de altar uns cu toate alifiile.

„Aș vrea să sărut gemenele cu sfârcuri”, „Zmeurică mea, te-aș mânca de la degetul mic până la cap”, „Ingerașa mea, tzunicam cu tzitzi frumoși”. Printre aceste romantice șoapte de amor, prea-excitatul o provoca pe biata credincioasă și la niste slujbe de tele-exhibiționism:”Arată poarta fericirii deschisă”, „Hai, fă să se vadă blănița de miel creț”.

Chiar dacă episcopul se jură că nu s-a spurcat la zmeurică Denisei, Poliția și Comisia de Disciplină a Sinodului Bisericii Reformate au deschis o anchetă pentru a stabili cine a făcut minunea prin care sărmana a rămas însărcinată. „Și-o fi băgat Necuratul coada sau și-o fi înmuiat părintele nesculata?”, aceasta este întrebarea care macină, zilele astea, întreagă comunitate.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum îşi scapă un preot enoriaşii de boli şi datorii bancare – VIDEO

4 cupluri bombă ce ar putea face senzaţie în showbizz-ul românesc!