in , ,

Viorica Dancilă, descoperire senzațională: ”S-a lucrat la imaginea mea de proastă, dar nu le-a mers, fincă io sunt deșteaptă!”

viorica dancila

Dupa ce aproape doi ani, cat timp a fost in lumina reflectoarelor, jucand rolul de premier al Romaniei, Viorica a tot auzit in preajma-i  cum o catalogau diversi ca fiind o femeie proasta, acum, ca este libera de orice contract s-a hotarat sa rupa tacerea. Verificandu-si de cateva ori cele patru carnete de elev si reamintindu-si ca a fost un copil minune ce nu a obtinut la nicio materie medii mai mari de sase, neconflictuala matematiciana a realizat ca atacul sustinut asupra nivelului ei intelectual nu a fost decat o simpla lucratura a rivalilor politici. Momentan ex-premierul face exact meseria la care se pricepe cel mai bine: este somera si se simte ca pestele in apa.

”Nu m-am suparat nici pe  colegii din partid, nici pe  adversarii politici care m-au luat drept o faptura proasta pentru ca eu stiu cel mai bine cat ma duce capul. Ii asigur pe toti cei care mai au chef sa ma asculte ca sunt foarte desteapta. Intrebati-ma la orice ora din zi si din noapte cat e aria unui patrat de un metru patrat si o sa vedeti  daca exagerez in legatura cu pregatirea mea”, a declarat Viorica Dancila spargand seminte pe un geamantan in Gara Basarab.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
liviu dragnea

Moartea ciudată a tatălui patriotului Liviu Dragnea, despre care sătenii se rușinează să vorbească!

tariceanu suspect

De ziua lui, Tăriceanu a fost felicitat în calitate de suspect, nu de sărbătorit!