in ,

De ziua lui, Tăriceanu a fost felicitat în calitate de suspect, nu de sărbătorit!

tariceanu suspect

Cunoscut ca un mare cuceritor de inimi tinere, se pare ca la prinderea celui de-al 68-lea trandafir in buchetelul liberal al vietii,  Tariceanu da semne de maturizare si accepta si avansurile cucoanelor mai coapte. Dupa ce ani in sir a evitat-o, fiind cu ochii infixati exclusiv pe cadane ce i-ar putea fi nepoate, iata ca de ziua lui, Calin a catadixit sa raspunda si batranei doamne, Justitia, fana impatimita de-a lui care ii cere prietenia de mult timp.

In momentul in care taia tortul plin de lumanari, trubadurul cu inima zburdalnica a simtit ca i se inmoaie genunchii si, culmea, nu de la romatism. Primise un plic de la Parchetul General prin care era instiintat ca este suspect intr-un caz de abuz in functie din perioada cand agata gagici cu functia de Presedinte al Senatului.

”Se apropie alegerile si se folosesc vechile metode pentru eliminarea celor incomozi”, a explicat sarbatoritul.

E adevarat, anchetarea persoanelor suspecte este veche de cand lumea dar cum ar fi sa incercam si metode noi, nefolosite pana acum in Romania, prin care, in fata legii, sunt tratati la fel ca totii cetatenii si politicienii care se ascund in spatele imunitatii?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
viorica dancila

Viorica Dancilă, descoperire senzațională: ”S-a lucrat la imaginea mea de proastă, dar nu le-a mers, fincă io sunt deșteaptă!”

viermi in frigider 2

FOTO: Un român din Anglia a lăsat apartamentul închiriat infestat cu viermi după ce a fost evacuat pentru o datorie de peste 6.000 de lire către proprietar!