in ,

Sexy în Parlament! Fotografiile pe care vicepremiera Raluca Turcan le-ar dori uitate!

raluca turcan sexy 3

Despre vicepremierul Raluca Turcan se poate spune că este aidoma vinului. Cu cât înaintează în vârstă, cu atât este mai bună, mai prezentabilă. Și nu o spunem noi, ci o dovedesc fotografiile scoase de curând la iveală de către jurnaliștii ro.sputnyck.md.

Potrivit agenției Sputnyck.md, fotografiile ar face parte dintr-un shooting executat în urmă cu doi ani, pentru un calendar al Parlamentului care ar fi urmat să înfățișeze, în poziții de sezon, cele mai apreciate apariții feminine din Senatul și Camera Deputaților autohtone, și chiar din Parlamentul European.

Calendarul nu ar mai fi fost editat până la urmă, din pricina unui scandal legat de faptul că nume precum Viorica Dăncilă, Norica Nicolai sau Maria Grapini și-ar fi adjudecat prin influență coperta și paginile cele mai vizualizate, lunile aprilie și decembrie, fapt care a atras, pe cale de consecință, refuzul tuturor celorlalte participante la proiect de a mai poza în respectivul produs.

Deși, oficial, Raluca Turcan nu a oferit nicio informație legată de varianta vehiculată de Sputnyck, specialiștii în pixelul albastru neagă veridicitatea fotografiilor și spun că acestea sunt doar niște manipulări digitale ale fotografiilor artistului brașovean George Grădinaru.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gheorghe dinca criminal

Revoltător! Poftele lui Gheorghe Dincă: ultima pretenție avută în pușcărie de criminalul din Caracal întrece orice închipuire!

cocalar bmw inzapezit

VIDEO: Un cocalar care nu a mai prins loc vara în Marea Neagră s-a înzăpezit iarna cu BMW-ul în Bucegi!