in ,

Brexit! De mâine, Regatul Unit renunță la colaborarea cu musafirii hoți și frecangii!

epa03740072 A demonstrator is arrested by police during anti G8 protests in London, Britain, 11 June 2013. World leaders are to gather 17 and 18th June at the Lough Erne Resort Hotel, near Enniskillen, co Fermanagh, Northern Ireland EPA/ANDY RAIN

Parlamentul European a votat, cu lacrimi in ochi, despartirea de Marea Britanie care a ales sa se descurce singura, cum a facut-o de-a lungul mileniilor. Premierul Boris Johnson ii linisteste pe strainii care muncesc corect si traiesc civilizat in insula, asigurandu-i ca numai cei necalificati in vreaun domeni de activitate, hotii, trantorii si vagaboandele vor fi trimisi la mamica acasa, unde s-au nascut.

Nici nu stim daca aceasta stire ar trebui sa ne bucure sau ne inlacrimeze pe noi, patriotii care am preferat sa ramanem infipti cu tenisii in glia trudita de plugurile strabunilor nostri! Pe de o parte e bine ca fratii si surorile noastre din UK scapa de pleava care-i facea de ras.

Pe de alta parte trebuie sa constientizam ca miile alea de pesti, ciorditori, violatori, ciocanitori si scandalagii care au speriat Anglia vor veni, de maine, pe capul nostru.

„Nu ma asteptam ca Boris sa ne faca una ca asta. Am facut treaba buna in Londra si nici nu concep sa ma intorc la sarakii din Romania. Daca ma prinde si ma da afara din Anglia, o sa aleg tot un centru financiar important al lumii asteia, unde oamenii are ceva in buzunare sau la bancomate”, a declarat plin de speranta liderul clanului Caragiale, stabilit de opt ani in Kensington, Londra.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Traian Băsescu: „N-am simțit cutremurul, n-a avut grade nici cât o bere…“

Elena Popa, subprefectul porno de Timiș care adoră filmele pentru adulți!