in , ,

VIDEO: Uitați de sugătorul de degete! A apărut lingătorul butoanelor de sonerii și interfoane!

lingatorul de interfon

La finele anului trecut, un american s-a trezit în toiul nopții cu un alt bărbat sugându-i degetele de la picioare. Știrea, dezgustătoare de-a dreptul, a trecut în umbră un alt episod, la fel de scârbos, petrecut tot în Florida, câteva săptămâni mai târziu: un mexican a petrecut ore în șir lingând o sonerie în timp ce se masturba la intrarea unei proprietăți.

O familie din California a dat publicității, la mijlocul acestei luni, imaginile cu infractorul care, ducând grobianismul la un nivel cu totul nou, a fost surprins de camerele de securitate în timp ce lingea în extaz soneria casei.

Bărbatul, pe care poliția l-a identificat ca fiind Roberto Daniel Arroyo, a petrecut aproximativ trei ore ”lins și frezat” în jurul unei curți din Salinas, California, ai cărei proprietari erau plecați, nu însă și copii acestora. Chiar dacă juniorii nu s-au trezit în timpul acțiunii perversului, sistemul de supraveghere le-a anunțat familia că ceva suspect se întâmplă pe proprietatea lor.

Înregistrările arată, dincolo de dezgustătoarea lingere a butonului de la interfon, și momentele în care perversul se masturbează și pe cele care fură apoi un prelungitor de furtun din curtea din fața casei.

Poliția îl caută în continuare pe Arroyo, acuzat în trecut de mai multe ori de vagabondaj și infracțiuni cu grad scăzut în materie de periculozitate.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
procuroare gheorghe dinca

Procuroarea cu care s-a iubit monstrul Dincă rupe tacerea: ”Mă aștepta cu lacrimi în ochi și saliva în colțul gurii!”

tudor ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru, sfaturi de la Bruxelles despre coronavirus: „Cu săpun ieftin mai rău îl enervați!”