in ,

Procuroarea cu care s-a iubit monstrul Dincă rupe tacerea: ”Mă aștepta cu lacrimi în ochi și saliva în colțul gurii!”

procuroare gheorghe dinca

Inca din primele zile ale anchetei de la Caracal, inimosul detectiv particular, Alexandru Cumpanasu, a descoperit ca Gheorghe Dinca este protejat din umbra de personalitati importante printre care si o procuroare cu care criminalul s-a iubit cativa ani.

Vazand modul aberant in care evolueaza investigatia, fosta amanta a criminalului a acceptat sa dezvaluie o seama de detalii extrem de edificatoare legate de caracterul suspectului.

”Ne-am iubit ca nebunii trei ani, patru luni si cinspe zile insa situatia fiecaruia de acasa (eram amandoi casatoriti cu altcineva) ne-a obligat sa ne despartim. Imi amintesc ca acum cat de romantic si rusinos era. Ma astepta, de fiecare data, cu flori culese de pe marginea drumului, cu lacrimi in ochi si scuipat in colturile guritei lui de papusa. Stia sa se poarte cu femeile si imi recita din poeziile pe care le facea noaptea, in linistea gospodariei care astazi este cunoscuta drept ”curtea groazei”.  Spunea Luceafarul dintr-o suflare , mai bine de o mie de ori decat actorul Ion Caramitru. Ma simt putin vinovata fiindca dupa despartirea noastra a luat-o Gigi razna”, a povestit procuroarea sub anonimat.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
asistenta lui robert de niro

Asistenta lui Robert de Niro îi cere despăgubiri de 12 milioane de dolari fiindcă o punea să-l zgârie pe spate!

lingatorul de interfon

VIDEO: Uitați de sugătorul de degete! A apărut lingătorul butoanelor de sonerii și interfoane!