in ,

VIDEO: Remember Orban – ”Vă temeți de democrație slugilor făcute parlamentari de pixul lui Dragnea?”

ludovic-orban-1024x576

PSD se pregătește de parastasul de 6 luni scurse de la discursul lui Ludovic Orban, cel care a consfințit prăbușirea electorală a social – democraților, în ciuda vremelnicei demiteri a cabinetului liberal.

Pe 5 februarie, în timpul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, premierul a oferit un speach de Oscar, de manual de comunicare, declarând că nu se lasă judecat de parlamentarii PSD care ”sunt născuţi din pixul” lui Liviu Dragnea și nu au adus nimic bun României. ”Ați arătat de ce sunteți în stare”, a spus Orban, potrivit căruia social-democrații sunt niște ”viespi care nu aveți decât ac și venin pentru români”.

”Vreţi, nu vreţi, sunteţi parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea şi nu veţi scăpa de stigmatul ăsta toată cariera dumneavoastră. Nu numai că a fost semnată candidatura dumneavoastră de vechiul stăpân, dar trei ani de zile l-aţi slugărit cu râvnă, aţi votat toate aberaţiile, toate proiectele împotriva interesului României, aţi susţinut toate acţiunile antiromâneşti care ne-au adus pe marginea prăpastiei. Nu mă las judecat de voi, pentru că în trei ani de zile aţi arătat clar de ce sunteţi în stare: minciună, dezinformare, slugărnicie şi n-aţi adus nimic bun României”, a declarat la acea vreme Ludovic Orban de la tribuna parlamentului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
calugarita

O călugăriță de 74 de ani își vinde virginitatea pe internet pentru a contribui la finalizarea lucrărilor Catedralei Notre-Dame din Paris!

elicopter-in-mare

Fiţe noi de pe Litoral! Cine e cocalarul care a intrat cu elicopterul în mare?