in ,

Discotecarul Orlando Teodorovici ne-a invitat sa le verificam pregatirea ”bufonilor incompetenți din actuala guvernare”!

teodorovici discotecar

Celebrul ”Orlando Minte Putina” continua si in opozitie sa se faca remarcat prin obraznicia-i fara margini si nu uita sa arunce sageti otravite spre succesorul sau la Ministerul Finantelor, Florin Citu, ”un bufon fara nicio pregatire”, dupa cum ne asigura frumosul pesedist cu parul balai.

Am verificat pentru a nu stiu cata ora CV-ul acestui geniu intr-ale lovelelor si am redescoperit ceea ce este arhicunoscut. Competentul Orlando a facut Liceul Spiru Haret intre anii 1986-1990 dupa care, brusc, a fost angajat direct la Ministerul Transporturilor, sectia frecat menta, si n-a mai iesit din aparatul de stat pana in ziua de azi. De facultate s-a apucat mai tarziu, in 1993, in timpul serviciului si a facut,  cu greu, usoara Academie de Studii Economice la care intra doar cine nu reusea in alta parte.

Despre ”afonul” Florin Citu, se cunosc urmatoarele:

Florin Cîțu este unul dintre cei mai cunoscuți analiști economici din România. Este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University, având și un master în economie la această Universitate. A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003 și pentru Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 2003-2005 și a fost economist șef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-2011.

Dupa aceasta documentare rapida este timpul sa-i dam dreptate titanului Orlando si sa-l trimitem unde-l recomanda pregatirea, nu pilele si partidul: la un club satesc printre alti cocalari.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
romanca marea britanie sex anal

Româncă din Marea Britanie, cu iubitul la instanță, după ce el a mințit-o că poate rămâne gravidă făcând sex anal vreme de 5 ani!

Șocant! Prima nuntă în China, în noul an chinezesc!