in ,

Video rasist! Un țigan îi face „retardați și terminați” pe toți românii care stau în casă și nu gonesc BMW-ul, ca el, cu 200km/oră!

tigan bmw

Primele surprize neplacute aparute in spatiul public de pe aceste meleaguri au fost cele nascute imediat dupa Revolutia din ´89 cand, pe motiv ca „asa e in democratie”, au sarit toate dihaniile sa-si dea cu presupusul indiferent de tema si sa-si ceara drepturi care, poate, nu au existat niciodata.

Un moment la fel de propice exhibarii diverselor apucaturi tinute la secret pana acum, este, se pare, starea de urgenta care, prin restrictiile impuse intregii societatii, scoate la suprafata animalul si din asa-zisii cetateni ai secolului XXI.

Zilnic media ne bombardeaza cu atat de multe stiri cutremuratoare despre dementele infaptuite de o anumita etnie incat nici macar reprezentatii lor nu mai stiu ce scuze sa invoce. Faptele „minoritarilor buni dar fara noroc” sunt greu de imaginat de catre mintea unui cetatean european normal la cap iar numarul lor a ajuns atat de mare ca nici organizatiile platite ca sa le apere drepturile nu mai au tupeu sa se implice.

Un caz clar de rasism extrem este cel al tanarului rom care, conducand un BMW( ce altceva?) cu viteza de 200km/ora, si-a facut timp sa se si filmeze pentru a-si injura semenii „fraieri ca stau inchisi in casa”.

„Bă, voi sunteti în casă, vă uitaţi la mine, staţi în casă închişi, şi eu mă plimb pe afară… şi voi, în pula mea, la bloc, închişi! Uitaţi si voi cum se ridică acul, terminaţilor! Voi sunteţi nişte terminaţi, retardaţi şi noi ne plimbăm la 200 la oră. Poliţia m-a văzut, îmi ia şase puncte. Dau 200-300 de euro şi îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!. Vă luaţi şi voi cu cine apucaţi pe Facebook să vă treacă ziua şi noi ne plimbăm la 200 la oră”, a comentat viteazul infierand rasismul planetar.

Ca nu avea in regula actele masinii si permisul de sofer, ca nu purta centura de siguranta si nici nu-si rupsese degetele cu scrisul unei declaratii cum prevede legea, asta nu mai amintim fiindca am fi luati imediat drept rasisti, nazisti sau cine stie ce dusmani ai  multicuturalismului.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
barbulesti ialomita

Bărbulești, la un pas de Carantină: 22 de persoane infectate în comună și încă 4 în Urziceni!

firea-1

Un reputat medic o atacă pe Gabriela Firea: ”A băut apă cu clor la indicațiile lui Streinu Cercel?”