in , ,

Alertă: Ordonanța 4 prevede măsuri inimaginabile pentru locatarii blocurilor din România!

blocuri ordonanta 4

Chiar daca in urma cu o luna doctorul Streinu Cercel ne asigura ca Romania este prea departe de Wuhan pentru a fi lovita de ´´acesta gripa cu un indice de mortalitate normal´´, iata ca au fost depasite si cele mai sumbre previziuni si suntem pe drumul deja batatorit de Italia si Spania. Numarul victimelor facute de pandemia coronavirusului a crescut atat de mult incat autoritatile au fost nevoite sa inaspreasca de la o zi la alta restrictiile legate de viata sociala.

Una dintre masurile prevazute in Ordonanta Militara 4 este de o duritate fara precedent in istoria zbuciumata a poporului roman. Hotararea se refera la igienizarea tuturor blocurile prin proceduri la care noi, muritorii de rand, nici nu ne-am fi gandit ca exista.

”Vor fi spalate cu detergent si dezinfecate toate scarile blocurilor, in fiecare saptamana, de la parter si pana la ultimul etaj, se va freca fiecare treapta, oglinzile si butonele din lifturi. Locatarii vor fi obligati sa-si curete mainile la intrarea si iesirea din cladire cu solutii speciale”, se sublinieaza in continutul ordonantei.

Pentru majoritatea romanilor aceste masuri suna cutremurator si par ireale. Multi n-o sa mai stie sa ajunga acasa fara mirosul de cacat din holul blocului, baltile de pisat din lift si gramezile de gunoaie din fata usii de la ghena. Daca insa il intrebi pe un japonez ce parere are iti va spune ca la el in tara asa se traieste de zeci de ani si de aceea, acum, le-a fost mult mai usor sa se lupte cu virusul care a ingenunchiat restul planetei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
femeie-arestata

Coronavirusul, umilit de hormonii unei buzoience care a fugit din carantină de dorul iubitului!

termometru politie

Polițiștii ies pe străzi cu pistoale radar dotate cu termometre de măsurare a temperaturii corporale!