in ,

VIDEO: Preot constănțean filmat butonând telefonul în timp ce spăla de păcate un enoriaș!

preot butoneaza telefon

Putini sunt pamantenii care sunt in stare sa faca doua sau mai multe lucruri total diferite in acelasi timp. De la Napoleon, care putea citi o carte in timp ce invartea sabia pe frontul de lupta, nu s-au mai auzit prea multe cazuri . Si totusi, minuni exista si una dintre ele s-a intamplat chiar in Romania, tara atat de binecuvantata de Dumnezeu. Fenomenalul barbat care, fara a se inscrie la Romanii au talent , a uimit comunitatea este un preot constănțean, de la Biserica „Bunavestire” din Năvodari. El a fost filmat în timp ce spovedea un enoriaș și, în același timp, butona relaxat telefonul.

Sa speli de bube un muritor de rand si in acelasi timp sa urmaresti cu sufletul la gura pacate savarsite cu nesat pe micul ecran al telefonului nu e de ici de acolo si nu oricine are putirinta sa o faca. Preatalentatul popa a fost, fara doar si poate,inzestrat de Cel de Sus cu insusiri supraomenesti, alta explicatie nu exista.

Contactat de jurnaliștii constănțeni, acesta a replicat cu calmul si umilinta caracteristice oricarei fete bisericesti: „Ia mai lasati-ma dracului in pace ca nu stau pe telefon in timpul spovedaniei. Ce treaba aveti voi? Poate era ceva urgent, un curier, un film, o oferta de la Orange… Sunt alte lucruri  de care ar trebui să vă ocupați voi, nu de un important trimis pe Pamant al Domnului”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Horia Brenciu, despre declarațiile controversate ale lui Bittman: “Eu nu cad în această plasă. E din frustrare”

anamaria-prodan-sfinx

Prodanca, aroganță supremă! Implant de păr de 80.000 de euro la pisica Sfinx de doar 20.000!