in ,

Avion Tarom blocat la sol, la cheremul unui secretar de stat PSD de la Transporturi!

dragos titea
Dragoș Titea, un alt pesedist cu avion la scară...

Cursa Tarom București – Satu Mare din această după amiază a avut o întârziere de aproximativ 50 de minute, intervalul de timp în care aeronava a fost ținută la sol peste ora de decolare fiind cel strict necesar pentru ca secretarul executiv al PSD Maramureș și secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, Dragoș Titea, să urce la bord!

În ciuda faptului că incidentul a fost observat de toți pasagerii zborului București – Satu Mare, oficialii Tarom și-au permis să dezinformeze, postând pe pagina de facebook a companiei un anunț în care ”regretă neplăcerile” întârzierii, punând acest fapt pe seama unor ”întârzieri minore” cumulate în timpul zilei.

”Dragi pasageri, cursa RO637 București – Satu Mare din această seară a avut o întârziere de 30 de minute, cauzată de mai multe întârzieri minore succesive din timpul zilei. Regretăm neplăcerile provocate și vă asigurăm că prioritatea noastră este să vă asigurăm călătorii sigure! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul postat în urmă cu numai o oră pe pagina companiei Tarom

Secretarul general al PSD Maramures, Dragos Titea, a fost numit secretar de stat de la Ministerul Transporturilor în urmă cu un an, în noiembrie 2018, de către premierul de atunci al României, Viorica Dăncila.

Titea a reușit performanța ca, la nici două luni de la numirea sa în funcție, să fie chemat la DNA în calitate de martor într-un dosar legat de aeroportul Otopeni.

Dragoş Titea a fost audiat în dosarul ROMATSA în legătură cu externalizarea serviciilor juridice. El a spus că a mers de bună voie la audieri, de ”îndată ce a fost chemat” şi că, în perioada vizată, avea contractul de muncă suspendat.

„Am fost invitat de către organele de specialitate ale statului, care au desfăşurat o activitate specifică la sediul ROMATSA, să merg (în cursul zilei de azi sau mâine) să dau o declaraţie în respectiva speţă. Subliniez faptul că am mers de bună voie la sediul organelor de cercetare penală, de îndată ce am fost chemat. Am acordat şi voi acorda tot sprijinul anchetatorilor cu privire la solicitările dânşilor”, a scris în ianuarie secretarul de stat pe Facebook.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Nu este frumos sa minți! Stirea este o MARE MINCIUNA fiind evident una electorală! Avionul a acumulat întârzieri din tronsoanele anterioare si atat! Cu asa minciuni nu facem decât rău Taromului!

    • Care tronsoane anterioare, prietene? Crezi ca în avionul ala a fost doar ex-secretarul tău de stat? Au fost zeci de oameni care au așteptat zeci de minute sa apara omulețul pana sa decoleze aeronava. Toți mint? Toți sunt agenți electorali anti PSD?

  2. Mai sunt unii care sufera profund de paranoia si chiar cred ca,toti ceilalti sunt prosti si/sau mincinosi si doar,ex secretarul de stat e om bun.Totala lipsa de respect( atat de evidenta!)fata de ceilalti calatori,nu conteaza deloc.Iar Tarom,o „scalda”.Nedemn si rusinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
klaus iohannis

VIDEO: Cum a urmărit Klaus Iohannis dezbaterea electorală moderată de Moise Guran!

mircea badea malin bot

Mircea Badea și-a luat-o și de la Mălin Bot! Pentru a doua oară, în instanță!