in , ,

Horia Brenciu, despre declarațiile controversate ale lui Bittman: “Eu nu cad în această plasă. E din frustrare”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se află în centrul unui uriaș scandal. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții.  

Artistul Dan Bittman a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile.

Referitor la declarațiile anti-mască ale lui Dan Bittman, Horia Brenciu a precizat că prietenul său a făcut afirmațiile din frustrarea acumulată în toată această perioadă grea de pandemie.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia Brenciu în emisiunea “Interviurile lui Vitalie” de la Pro tv.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Meteo noiembrie 2020: toamnă blândă cu ploi slabe

preot butoneaza telefon

VIDEO: Preot constănțean filmat butonând telefonul în timp ce spăla de păcate un enoriaș!