in ,

VIDEO: Minoră însărcinată, bătută cu biciul și obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi!

minora de 15 ani insarcinata maltratata

Imaginile în care o minoră de 15 ani, însărcinată, este bătută cu biciul de concubin și este filmată de mama acestuia în timp ce bărbatul o forțează să bage mâinile în cărbunii aprinși au șocat internetul.

În urma filmării realizate în comuna Horodnicul de Sus, IPJ Suceava a deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor, reținându-l pe agresor.

Potrivit presei locale, tânăra are 15 ani şi este însărcinată în luna a cincea, iar imaginile ar fi fost filmate chiar de mama a acesteia. Ambele femei locuiesc în casa agresorului, iar imaginile ar fi fost făcute publice de către fostul concubin al mamei. În clipul video se vede cum un tânăr agresează o fată pe care o bate cu biciul, apoi o obligă să se aşeze în genunchi şi îi cere să bage mâna în jar.

”Urmare a activităţilor desfăşurate în cursul acestei zile în speţa privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresată de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor”, anunţă IPJ Suceava.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
andra romanii au talent

Andra, declarație porno la Pro TV: ”Iată bărbatul care nimerește toate găurile!”

exarhu-trinitas

Mutare de senzație pe piața media: Răzvan Exarhu lasă RockFM pentru Radio Trinitas!