in ,

VIDEO: El este ”Nea Vasile”, portarul de la sediul PSD, care a scris moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban!

nea vasile portar sediu psd

Pesedistii ar face si pe dracu-n patru ca sa nu piarda forta baronilor locali si realizeaza ca daca s-ar reveni la alegeri locale in doua tururi sansa ca tractoristii si coafezele propuse de ei la primarii ar scadea vertiginos spre zero.

Dupa ce au lecturat textul motiunii de cenzura depusa impotriva Guvernului Orban, liberalii au ajuns la o concluzie cutremuratoare: asemenea prostii puerile nu puteau fi scrise decat de un om simplu, cu pregatire precara, ceea ce este foarte usor sa gasesti in PSD dar, de data asta, e clar ca s-a oferit domnul Vasile, paznicul sediului din Kiseleff.

„Am văzut și noi textul moțiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil că această moțiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moțiune scrisă pe genunchi, neserioasă, în care deși PSD-ul invocă, la început, că pentru ei viața românilor e sfântă, nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetățeanului”, spune Florin Roman.

„PSD continuă să ignore solicitarea a peste 82% din cetățenii români care-și doresc alegerea primarilor în două tururi, își doresc în continuare să avem baroni locali, cum e cazul domnului Misăilă sau Tăxăilă, domnul Oprișan de la Vrancea, domnul Genoiu la Craiova și cel mai emblematic, situația de la București, unde administrația Firea a făcut prăpăd”, a mai spus Roman.

Nea Vasile, bronzatul cu buze groase și burtă revărsată, a devenit celebru în vara lui 2018, după ce a trimis protestatarii din fața sediului PSD la muncă ”la canal”.

„Duceți-vă, bă, la canal și munciți. Nu mai stați ca paraziții, vreți numai bani de la stat. Din cauza vostră nu merge nimic. Nu mai luați bani de la străini. Duceți-vă și vedeți cum e munca”, a răcnit portarul la manifestanți.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
clanul corduneanu

Epilog pentru Clanul Corduneanu: Ne pleacă marile talente ale țării. La pușcărie!

VIDEO: Succes românesc la Geneva! Inginerii din Mizil medaliați pentru ”scaunul Cristi Borcea”!