in ,

VIDEO: Succes românesc la Geneva! Inginerii din Mizil medaliați pentru ”scaunul Cristi Borcea”!

La concurenta cu producatorii legendari, avand o traditie de sute de ani in spate, Fabrica de Mobila Mizil a repurtat la Targul de Inventii de la Geneva un succes de rasunet. Inventia cu care genialii ingineri romani au intrat in concurs si au castigat marele premiu se numeste ”Scaunul Cristi Borcea – sot, amant, prieten”.

La prima vedere scaunul respectiv pare o piesa de mobilier obisnuita insa dupa ce i se ridica ”sezutul”, descoperi adevarata inovatie: un dildo in care, o data asezat sau asezata, clientul se va bucura de cel mai relaxant procedeu si va fi tentat sa stea ”la taclale, in jurul mesei”, cat mai mult posibil.

”Ideea mi-a venit dupa masa de Craciun cand am avut invitate cateva familii de prieteni si am observat ca majoritatea nevestelor noastre erau nervoase. Dupa un mic sondaj, am aflat ca nu le arde de sarmale si de muraturi fiind cu gandul la insatisfactia lor sexuala. Atunci mi s-a aprins beculetul genialitatii si am conceput acest scaun care imbina utilul cu orgasmul. L-am numit Cristi Borcea dupa numele celui deja celebru pentru performantele lui sportive”, a declarat la coborarea de pe podium, Marian Argesanu, inventatorul fantasticului scaun.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
nea vasile portar sediu psd

VIDEO: El este ”Nea Vasile”, portarul de la sediul PSD, care a scris moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban!

cutremur-romania

Tu cu cine te-ai cutremurat seismul ăsta?