in ,

Ialomița își dublează numărul persoanelor infectate cu coronavirus!

coronavirus ialomita

Ialomița a înregistrat al doilea caz de îmbolnăvire cu Covid-19, persoana infectată cu coronavirus fiind este o femeie de 54 ani din Țăndărei, întoarsă în țară din Italia, și cazată, împreună cu soțul ei, în Centrul Județean de Carantină de la Amara.

După confirmarea analizelor, femeia a fost transportată de urgență la Institutul Matei Balș, alte 24 de persoane aflate în prezent în carantină așteptând rezultatul analizelor.

Primul ialomițean infectat cu coronavirus a fost o femeie în vârstă de 28 de ani, care s-a întors vineri din Italia, împreună cu alte 4 persoane, întreg lotul fiind internat de către autorități în Centrul Județean de Carantină din orașul Amara.

Toate cele 5 persoane au fost testate pentru coronavirus în momentul intrării în carantină, în data de 13 martie, probele fiind trimise spre analiză către Institutul Matei Balș din Capitală.

Rezultatul pozitiv al testării femeii din Bordușani, a fost confirmat de prefectul județului, Tonița Manea. „Din nefericire avem primul caz de coronavirus în Ialomița. Este vorba de o femeie venită din Italia care acum a plecat cu izoleta spre Institutul Matei Balș din capitală.”, a declarat duminică seara, pentru InfoIalomița.ro, prefectul Tonița Manea.

Autoritățile sunt în așteptarea rezultatelor testelor și în cazul celorlalte patru persoane care au făcut deplasarea din Italia împreună cu femeia infectată cu coronavirus, acestea aflându-se în continuare în carantină în Centrul județean de la Amara.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tariceanu

Tăriceanu, bun de izolare la balamuc! Anunță dictatura lui Iohannis și asmute românii împotriva procurorilor!

ciolacu covid 19

Marcel Ciolacu, neînfricatul luptător de la Revoluție, a pornit războiul împotriva stării de urgență!