in , ,

Monstrul Gheorghe Dincă, apel umanitar din pușcărie: ”Rog oamenii de bine să-mi aducă și mie o mască d-aia!”

gheorghe dinca masca

Caracaleanul care a socat intreaga opinie cu faptele sale abominabile nu conteneste  sa ne uimeasca.

Dupa ce si-a schimbat declaratiile de nenumarate ori incurcandu-i si pe cei mai versati anchetatori, Dinca are acum alte probleme. Pretentiile ridicate de el in legatura cu standardele la care vrea sa-si ispaseasca pedeapsa in arest sunt dintre cele mai halucinante si nemaiauzite in lumea penitenciarelor.

Din prima zi a incarcerarii a cerut televizor, ziare, apa rece de baut, apa calda de spalat, mancare chinezeasca si reviste porno. Toate cererile sale au fost satisfacute in ideea ca va colabora cu organele de ancheta. Zilele trecute mofturosul criminal a intrecut insa orice inchipuire. De frica imbolnavirii cu coronavirus, nea Gigi  a facut un apel umanitar prin care roaga toti oamenii buni sa-l ajute.

”Stiu ca unii ma barfesc pe la spate si ma considera un monstru dar si monstrii au problemele lor. Daca mai exista oameni de omenie in aceasta tara, ii rog sa ma ajute si pe mine cu o masca d-aia de pus la gura ca nu vreau sa mor rapus de virusul chinezesc. Multumesc anticipat”, a transmis Gheorghe Dinca

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pintea refuz

Haina îl face pe om iar șpaga îl transformă imediat în pacient!

bianca dragusanu si mama

Pentru ca n-a obosit bătând-o pe Bianca, romanticul Alex Bodi a sărit cu pumnii și pe mama soacră!