in ,

Veste bună! Se redeschid piețele. Anunțul făcut de Iohannis

Piețele vor fi redeschise de la sfârșitul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis, care a invocat scăderea numărului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 din utlimele săptămâni.

Numărul de cazuri noi a scăzut semnificativ

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de noi cazuri a scăzut semnificativ. E adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat mai puțin. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții, și această scădere nu este o întâmplare, nu este o „șurubare” la date, ci este o realitate în Europa și, din fericire, facem parte din țările unde se constată o reducere.”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că a discutat aceste chestiuni cu experții.

„Am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele. E o veste bună și pentru producători, dar și pentru români care vor să-și facă aprovizionarea mai devreme”, conchide șeful statului.

Record în ATI: 1.260 de bolnavi internați. Sunt 4.916 cazuri noi de Covid și 135 de decese

În România, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 4.916 noi cazuri de Covid, 135 de decese, iar la ATI sunt internate 1.260 de persoane. Șapte pacienți decedați nu aveau comorbidități.

Până miercuri, 2 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 484.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

371.231 de pacienți au fost declarați vindecați.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Diana Munteanu şi-a tras plisc de ornitorinc – FOTO

regina maria

Ungurii au blocat difuzarea filmului ”Maria, Regina României”, de către HBO!