in ,

Dramă pentru Dorian! Primăria Domnești i-a greșit buletinul: Pârtz în loc de Hâtz!

dorian popa

Dramă maximă pentru Dorian Popa, după ce Primăria Domnești i-a greșit buletinul la recenta solicitare de schimbare a numelui, ca urmare, pentru o bună perioadă de timp, pe starul dâmbovițean urmând să-l cheme Pârtz, în loc de Hâtz, așa cum și-ar fi dorit.

Dorian Popa și-a surprins fanii cu încă un lucru nebunesc pentru  a sărbători numărul impresionant pe care l-a adunat la rețelele de socialire. Celebrul jurat de la Nex Star și-a anunțat schimbarea numelui în buletin și și-a șocat mama cu decizia luată.

Artisul a vorbit deschis pe vlogul său, dar și în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre cele petrecute. „Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea.”, a mai spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Din nefericire, însă, pentru Dorian, funcționarii Primăriei Domenști i-au greșit buletinul la recenta solicitare de schimbare a numelui, ca urmare, pentru o bună perioadă de timp, pe starul dâmbovițean urmând să-l cheme Pârtz, în loc de Hâtz, așa cum și-ar fi dorit. Explicația funcționarilor este simplă și se leagă, spun funcționarii, de impactul pe care l-au avut asupra autorităților ”talentele” pe care și le-ar fi dat artistul.

”Domnule, atâtea harfe de Buftea ca la omul ăsta nu am mai văzut. Ne-a stat prin birouri ore în șir, rupându-se în tot felul de bășini, încât e de înțeles că, în loc de Hâtz ne-au rămas în cap numai pârțurile lui de vedetă steroidizată. De aici și greșeala de transcriere, de pe cerere în softul de printare al cărții de identitate”, a explicat Tom Macaragiu, șeful Serviciului Public de Evidență a Persoanelor de pe lângă Primăria Domnești.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
brigitte pastrama

Brigitte Pastramă vrea în 2021 remodelare corporală cu laserul de la Măgurele!

Pepe, Vaida, fiul lui Ștefan Bănică, la Te cunosc de undeva, sezonul 16. Lista completă a concurenţilor – FOTO