in ,

Văzând că în România nu există pandemie, niste patrioți voiau să exporte în Italia zeci de mii de măști și echipamente medicale!

masti chirurgicale

Pana la revolutia Internetului, marile averi ale omenirii s-au facut mai degraba in vreme de razboi decat in conditii de concurenta pe timp de pace. De oportunitatile ce apar in perioadele de criza si tensiuni sociale au vrut sa profite si patronii unei firme din Ghorghieni, mare producatoare de materiale medicale.

Cu cateva minute inainte de decolarea unui avion cu destinatia Italia, politistii aeroportului Cluj au descoperit cu stupefactie ca o gramada de colete contineau marfa foarte cautata si pe piata din Romania.

Desi medicii nostri se plang ca in aceasta teribila criza provocata de pandemia mondiala le lipsesc numeroase echipamente, bravii producatori din Gheorghieni vroiau sa exporte in Italia colete care contineau  10.000 măști chirurgicale, 17.000 măști menaj, 400 măști de unică folosință , 45 de costume de protecție medicală, 400 de botoși protecție încălțăminte.

Sa mai spuna cineva ca noi, romanii, nu suntem uniti la necaz si responsabili fata de viitorul copiilor si parintilor nostri!

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
violeta alexandru

Pesedista Olguța Vasilescu, bătaie de joc la adresa ministrului Violeta Alexandru „De la cine a furat Baubau casca de sudor?”

Noi informații despre frumoșii sezonului, Bianca și Bodi:”el are dosar pentru trafic de droguri, ea este instabilă psihic, sinucigașă”