in ,

Pesedista Olguța Vasilescu, bătaie de joc la adresa ministrului Violeta Alexandru „De la cine a furat Baubau casca de sudor?”

violeta alexandru

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu are o postare batjocoritoare la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pentru că aceasta are grijă să se protejeze ca să nu se infecteze.

„De la cine a furat Baubau casca de sudor?”, scrie Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu a anuțat în urmă cu două zile că nu şi-a făcut testul de coronavirus deşi este posibil să fie infectată de senatorul Vergil Chiţac.

„Eu nu mi-am făcut testul de coronavirus. Am considerat că sunt oameni care, poate, au mai multă nevoie de acel test decât mine care nu aveam simptome. Asta nu mă împiedică să stau acum acasă”, a scris Vasilescu pe Facebook. Tot ea recunoştea în acelaşi timp ca „viruşii” senatorului au ajuns „peste tot”.

„Îl suspendăm pe Werner? Cu ce? Că parlamentul e într-o formă de arest la domiciliu după ce un senator PNL inconştient a împrăştiat viruşii pe la toţi! Şi cine îl demitea pe preşedinte? Venea poporul la vot în proporţie de peste 50 la sută? Care popor? Cel care l-a ales, acum câteva luni, cu 66 la sută?”, mai scria Olguţa Vasilescu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
daniel nanu

Ziaristul Daniel Nanu, insulte și înjurături la adresa românilor din Diaspora!

masti chirurgicale

Văzând că în România nu există pandemie, niste patrioți voiau să exporte în Italia zeci de mii de măști și echipamente medicale!