in , ,

Patru infractori de etnie romă închiși în Anglia, după ce au violat și traficat minore ”agățate” pe Facebook!

parizian calin
Parizian Călin și-a adjudecat 13 ani de închisoare pentru infracțiunile comise

Violul unei fetițe de 12 ani în Marea Britanie a fost începutul unei campanii de destructurare a unei bande de corupere sexulă ce își desfășura activitatea pe facebook

Ancheta, denumită ”Operațiunea Enfield” – a fost declanșată în decembrie 2017, când un prieten al victimei, vizat și el de ofertele bandei de romi cu inițiativă, a povestit totul unui asistent social..

În urma investigațiilor, Poliția a identificat trei victime minore, două dintre fete aflându-se îngrijire, iar cealaltă locuind cu familia.

Făptașii, frații Sebastian Baltatu, 18 ani și Ilie Daniel Baltatu, 22 de ani, și verii Parizian Călin, de 20 de ani, și Adrian Călin, de 20 de ani, au fost condamnați în toamna trecută pentru pedepse ce depășesc 25 de ani de închisoare. Sebastian și Parizian au fost condamnați fiecare pentru violarea unui copil cu vârsta sub 13 ani, iar alți membri ai bandei încă sunt căutați de autorități.

O victimă – care avea 12 ani în momentul în care a început abuzul – a fost violată de Sebastian Baltatu în Parcul Crowcroft din Manchester, înainte de a fi violată de alte câteva ori de Parizian Călin. Parizian Călin a dus-o apoi într-un bordel ilegal din Levenshulme și a încercat să facă sex cu ea, înainte de a trimite un alt bărbat român în cameră imediat după aceea, pentru a-i cere aceleași servicii

Ilie Daniel Baltatu a fost condamnat la opt ani pentru trei infracțiuni sexuale cu un copil sub 16 ani, răpire de copil, relații sexuale cu minor sub 13 ani și incitarea unui minor sub 13 ani de a întreține relații sexuale cu alte persoane.

Sebastian Baltatu, minor la data comiterii faptelor, a fost condamnat la trei ani recluziune într-o scoală de corectie, pentru violarea unui minor sub 13 ani.

Adrian Călin, de asemenea minor, a primit un an tot într-o scoala de corectie, pentru determinarea unui copil sub 16 ani să se angajeze în activități sexuale.

Parizian Călin a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru cinci acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani; două acțiuni de favorizare a infractorului în comiterea unei infracțiuni și mai multe acuzații de agresiuni sexuale asupra unui copil sub 13 ani.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
valentina pelinel borcea

Valentina Pelinel, dărâmată din pricina lui Borcea: ”Cristi nu mai poate, nu știu ce să mă mai fac!”

Show sexy la „Bravo, ai stil!”: Andreea Tonciu s-a dezbrăcat în nasul gol!