in , ,

Video tulburător! Pacient infectat cu coronavirus, șoc convulsiv pe patul de spital!

video tulburator coronavirus

Un videoclip tulburător, ce arată momentul șocant în care o victimă a epidemiei de coronavirus este filmată în mijlocul unui puseu convulsiv incontrolabil pe un pat de spital, a fost distribuit noaptea trecută pe rețelele de socializare.

În filmarea postată inițial pe Twitter, și apoi preluată de britanicii de la ”The Sun”, o femeie poate fi văzută ținând capul unui pacient ascuns sub o pătură, în timp ce alți oameni, care poartă măști de protecție în sala de așteptare a spitalului, pot fi văzuți privind înspăimântați către bolnavul ce se agită violent pe targa paramedicilor.

Imaginile au fost amplu distribuite de către localnicii ajunși la capătul puterilor după ce au ajuns să stea și 48 de ore în sălile de așteptare ale spitalelor din China pentru a fi văzuți și consultați de către medici.

Președintele Chinei a dezvăluit, în mod îngrijorător, noaptea trecută, faptul că virusul ucigaș „își accelerează viteza”, și a organizat o ședință specială a guvernului pentru a discuta despre răspândirea virusului care a ucis deja 54 de persoane și a infectat peste 1.600 la nivel global.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus romania

Alarmă de coronavirus în România! Bolnav de gripă preluat pe Otopeni și internat de urgență la ”Matei Balș”!

Mitocanii care-și deranjează vecinii vor plăti amenzi egale cu nota de plată a unei petreceri la un restaurant de lux!