in ,

Victor Ciutacu sare la ghindele Irinei Rimes: ”Fetița asta are creierul cât o…”

ciutacu ghinda irina rimes

Numirea cantaretei Irina Rimes in rolul de ambasador onorific al Zilelor Constantin Brancusi a declansat discutii interminabile in spatiul public, impartind opinia in diverse tabere. Unii sunt de parerea ca alegera ei este inspirata intrucat povestea marelui sculptor va ajunge si la un public tanar care altfel isi va vedea in continuare de prostioarele cotidiene. Altii au sarit ca arsi decretand ca biata fata nu are nicio treaba cu palaria imensa care i-a fost data s-o poarte.

Dupa ce n-a mai gasit nimic de mancat in latrina 3, deontologul Victor Ciutacu a intrat, fara sa bata la usa, la cabina urmatoare, RTV, profitand ca era ocupata de prietenul sau, Sebastian Ghita.

De peste opt luni, onorabilul jurnalist este reprezentantul monstrului din Caracal despre care, alaturi de tot felul de invitati ciudati, nu spune nimic dar inca spera ca, pe  spinarea audientei pacalite , sa-si cumpere si el un Rolls Royce precum mentorul Dan Diaconescu din serialul Elodia.

”Fetița asta nu are nici o vină că are creierul cât o ghindă mică. Nici măcar cei care o promovează.

Scot bani de la fraieri și snobi pe spinarea ei, mănâncă și ea o pâine albă și pufoasă, umblă liberă prin UE, în fine. Da’ să ajungi s-o pui ambasador cultural, zău, asta numai fondatorului OTV Suceava, ajuns ministru al culturii, putea să-i treacă prin bostan”, a declarat Ciutacu, dupa care s-a intors la preferatul lui, artistul poporului, Gheorghe Dinca.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
benzinaria mol

Ungurii au lansat aplicaţia prin care, la fiecare alimentare în benzinăriile MOL, 1 leu intră în conturile UDMR!

asia express anca sigartau

Anca Sigartău și radiografia emisiunii Asia Express: ”lipsă de caracter, mitocănie, spoială, mediocritate…”