in ,

Tragedie în media românească: A murit Cristina Țopescu!

cristina topescu

Cristina Țopescu (59 de ani), fiica fostului mare jurnalist Cristian Țopescu, decedat în 2018, a fost găsită moartă în propria casă.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112 în jurul orelor 21. Echipajul de la ambulanță sosit la domiciliul jurnalistei nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn, însă Poliția nu exclude și varianta unui deces provocat.

Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019, iar ultima postare pe Facebook a avut-o pe 27 decembrie. La finalul anului trecut, jurnalista fusese cooptată de Ministrul Sănătății în aparatul propriu de consilieri personali.

Cristina Ţopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani.

Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 și Prima TV.

IPJ Ilfov a emis și un comunicat de presă prin care confirmă decesul jurnalistei: „În cursul acestei seri, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze expertiza medico-legală”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
alerta cu bomba mall

Alertă cu bombă în Mall. Toate persoanele au fost evacuate!

cristina topescu ultima fotografie

Ultima fotografie! Apoi Cristina Țopescu a plecat puțin, ca sa le ia interviuri sfinților…