in ,

Un tânăr plecat de-acasă pentru a se sinucide a trecut în declarația pe propria raspundere ”activități fizice”!

tanar sinucidere

Multe au fost incidentele ciudate care s-au intamplat in aceasta perioada de criza si, din pacate, in fiecare zi apar altele noi, mai nastrusnice si facute parca sa ne socheze definitiv. Este si cazul unui tanar suceavean care daca nu s-ar fi terminat cu bine( deocamdata) poate nu ne-am fi permis sa-l amintim aici.

Bărbatul de 25 de ani, dorind să-și pună capăt zilelor, a consumat 200 de mililitri de antigel și a completat o declarație pe proprie răspundere. Și-a anunțat și mama de ce urmează să facă. Tânărul a plecat apoi spre pădurea din apropierea casei, iar mama sa, disperată, a anunțat poliția. Organele l-au gasit intr-o stare avansata de euforie si l-au transportat de urgenta la spital. Respectivul sufera de depresie si nu este la prima incercare de a scapa de grijile acestei vieti pamantene, fiind convins ca pe lumea cealalata se va bucura de mai mult respect si dragoste si va fi apreciat la justa lui valoare.

Demn de lauda este insa faptul ca, chiar daca starea lui psihica nu era dintre cele mai bune in momentul cand a luat cutremuratoarea hotarare, dovedind ca este un cetatean cu adevarat responsabil, el a completat declaratia pe propria raspundere si a trecut la motivul iesirii din casa: ”activitate fizica individuala”.  Fara a preciza ca avea sa fie ultima lui activitate fizica, tanarul ramane totusi un model de corectitudine civica.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Sandra Bachici

Secretul cutremurător pe care-l ascunde soția lui Adrian Mutu!

mafioti osica

Adevarații mafioți din Osica, Olt, consumă mici și bere de 200 de lei și servesc amenzi de 80.000!