in , ,

Proteste de amploare după ce B.O.R a anuțat că vrea să introducă Religia la BAC!

protest elevi bac religie

Federaţia Naţională a Elevilor de Liceu a anunţat proteste masive în această vară, în principalele oraşe ale ţării, în condiţiile în care Ministerul Educaţiei va accepta demersul Patriarhiei de a introduce Religia ca probă de examen la bacalaureat.

Conform Academiei Cațavencu, propunerea Patriarhiei s-ar putea concretiza, totuşi, în funcţie de decizia Ministerului, într-un examen hibrid, între proba de sport şi cea de dogmatică, existentă în prezent la elevii de seminar.

Astfel, pe lângă proba orală, care va consta în 30 de minute de spovedanie, şi cea scrisă, care va fi sub formă de test grilă, se vrea şi introducerea unei probe practice de religie.

Vor fi două testări. În prima probă, cea de viteză, tinerii vor parcurge în patru labe, în poziţia clasica de rugăciune în genunchi o distanţă de 100 metri către nişte moaşte, pe care ulterior vor trebui să le şi pupe. BOR dă asigurări că va echipa fiecare liceu cu câteva moaşte, care vor fi livrate în dube cu girofar şi antemergător, pentru că timpul e presant, la jumătatea lui iulie afişându-se deja rezultatele.

Odată cu moaştele, BOR va monta şi cutii ale milei, aduse special pentru cea de-a doua probă. (citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
trump occupy china

Trump a lansat Call of Duty – Occupy China: ”l-am strâns de gât pe Xi Jinping cu două bețișoare de urechi chinezești!

mastile negre rasiste

Altă belea: albii care poartă măști negre au fost declarați rasiști de către protestatarii Black Lives Matter!