in ,

Un șofer român a intrat beat cu camioneta într-o statuie din Insula Paștelui, distrugând-o complet!

camioneta sofert beat

 Rapa Nui este una dintre cele mai îndepărtate insule locuite din lume, situată la 3.400 de kilometri, în largul coastei de vest a Chile. În fiecare an, aproximativ 150.000 de turişti vizitează insula pentru a vedea celebrele statui, considerate adevarate minuni ale lumii.

Comunitatea Ma´u Henua,care administreaza Parcul Naţional Rapa Nui, atrage atentia că statuile nu sunt doar situri arheologice, ci şi „elemente sacre pentru o cultură vie şi fundamentală“.

Din nefericire, zilele trecute o camioneta a lovit una din ´´bijuteriile de piatra masiva´´, distrugand-o aproape complet.´´ Daunele sunt inestimabile´´, apreciaza primarul Rapa Niu.

In urma anchetei demarate s-a constatat ca soferul implicat in ciudatul incident este roman de-al nostru care avea o alcoolemie mult peste limita admisa in insula. Gogu Incrosnatu, lucra la o ferma de legume de aproape doi ani si nu crease probleme niciodata. In ziua cu necazul, de dorul familei lasate acasa, dupa o conversatie telefonica cu sotia lui iubita, Gogu n-a mai rezistat ispitei si a consumat o sticla de un litru cu lichior autohton. Urmarile au fost teribile iar acum situatia concetateanului nostru este cum nu se poate mai grava.   Cu toate ca in insula pedeapsa pentru astfel de fapte este deosebit de aspra, de la inchisoare pe viata se poate ajunge pana la executie, Gogu le-a propus autoritatilor locale o varianta incredibila.

”Stiu ca de aici nu mai scap dar vreau sa-mi spal pacatele fata de intreaga omenire. Daca imi dau 10 saci de ciment si sculele necesare  le-am promis ca le fac doua statui, nu una, exact ca aia pe care am faramat-o, fi-mi-ar capu´ al dracului. In plus ma angajez sa realizez si vreo doua sute de miniaturi din ghips care sa le cumpere turistii”, a declarat romanul ghinionist.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
orband depunere juramant

Prima fotografie cu costumul în care Ludovic Orban va depune jurământul de premier!

pf daniel masca gucci

Cercetătorii BOR lucrează la găsirea unei rugăciuni puternice pentru alungarea coronavirusului!