in , ,

Patronii unui birt din Berceni își obligă clienții să poarte orice fel de mască anti-coronavirus!

masca berarie berceni

Frica de a contacta virusul ucigas scapat din China si rapandit in intreaga lume i-a facut pe multi pamanteni sa ia cele mai socante masuri de prevenire si protectie.

In Berceni exista o berarie de cartier ai carei patroni nu te lasa sa intri daca nu ai masca pe figura, de orice fel ar fi aceasta. Culmea este ca , o data instalat la masa sau la bar, nu esti servit cu nimic daca ti-ai dat masca la o parte. Fapt care i-a determinat pe unii clienti sa apeleze la tot felul de improvizatii care mai de care mai ciudate, altii, care se prezinta la locanta cu masti chirurgicale din farmacii, chinuindu-se sa treaca consumatia prin sita mastii, fie ca e vorba de  bere sau de mancare.

”Am mai baut spirt asa trecut printr-o carpa cand nu aveam paine da´ bere n-am servit niciodata cu botnita. Asta e, daca am acest viciu al bauturii! Daca nu beau ceva la fiecare zece minute incep sa tremur si sa plang”, a explicat unul din clientii aflati deja la al zecelea pahar de unica folosinta, cu bere, baut prin masca antivirus.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sex orgasm

Top 5 secrete sexuale garantate, pentru obținerea unui orgasm de calitate!

conducta apa hateg

Conducta de apă a Hațegului a făcut ”pana prostului”. De zeci de ori.