in ,

”Fugiiiiți!” este strigătul de luptă al medicilor la Mioveni!

spital mioveni

Medicii de la Spitalul Mioveni nu puteau face figură distinctă de la profilul milenar al poporului român. Fapt pentru care, atunci când au auzit că spitalul lor nou nouț va deveni unitate suport pentru COVID-19, adică va trata pacienți infectați cu coronavirus, și-au depus demisiile în bloc.

Interesant este faptul că nu unul, doi, sau trei, ci toţi medicii de la spitalul din Mioveni, judeţul Argeş, inaugurat anul trecut, şi-au dat demisia când au aflat că trebuie să trateze pacienţi cu coronavirus, cadrele medicale susţinând că nu au echipamente de protecţie. Pro TV a anunțat că doar trei demisii au fost acceptate, iar restul aşteaptă decizia managerului.

„Pot să vă spun că înţeleg frica oamenilor, spitalul nu a fost proiectat ca spital de boli infecţioase. Eu nu pot să-mi expun oamenii aiurea. Ei nu s-au gândit la asta”, a declarat Horia Traila, managerul spitalului din Mioveni.

Întrebat câte echipamente are pentru medici, managerul a răspuns: „60 de combinezoane, doamnă! 60, atât. Deci nu ajung nici să le împrăştii în spital!”

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
corona si virus

O româncă însărcinată, care a născut în Londra, și-a botezat gemenii Virus și Corona!

barna udmr

UDMRistul ”Țanțos” Barna, recidivează: conduce fără permis ca și cum s-ar juca cu mașinuțele prin casă!