in ,

Turiști români arestați în Egipt, după ce au aprins un grătar în vârful Piramidei lui Keops!

turisti romani arestati egipt

Trei turişti români au fost reţinuţi de autorităţile egiptene după ce au fost fotografiaţi de îndrumătorii de traseu din Platoul Ghizeh distrându-se la un grătar încins, duminică, în vârful piramidei lui Keops!

Gestul a stârnit un scandal larg mediatizat de presa egipteană, fiind considerat de ministrul Antichitaţilor, Khaled al-Anani, drept o incalcare a moralei publice. “Piramidele sunt cele mai importante repere istorice din lume. Din pacate mulţi oameni au ambiţii şi pasiuni diferite cand vine vorba de a-şi exprima dragostea pentru ele”, a spus Ashraf Mohi, directorul general al complexului Giza.

Ministrul Khaled al-Anani, a deschis o ancheta cu cei trei turişti români în stare de arest, a sesizat Ambsada României şi i-a cerut procurorului general să preia cazul.

Până la această oră, singura explicație a gestului celor trei români este legată de semnificația zilei de duminică făptuitorii explicând autorităților faptul că au dorit să serbeze în mod tradițional Ziua Națională Săptămânală a României, la mii de kilometri de casă…

What do you think?

-9 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Leave a Reply
  1. Dacă este adevărată știrea nu mă mir că Ceaușescu a închis granițele României.Cu așa nație de dobitoci ,bine a făcut.Popor de hămesiți,ignoranți și prosti…..asta este definiția acestei nații de .

  2. Chiar doar atat de amorali puteti fi voi, romanii? Aveam o alta ompresie despre voi. Da faceti gratare la voi acasa, pe manastirile lui Stefan, in curtea lui Tepes… Cum e conducere, asa e si…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ce părere au politicienii din România despre ziua de 1 Decembrie

Filme emblematice pe bandă rulantă în decembrie