in , ,

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu moartea de familia socrului său, senatorul Nicolae Bădălau

În plin proces pentru custodia copiilor și partaj cu soțul său, Gabi, fiul politicianului Nicole Bădălău, Claudia Pătrășcanu a ajuns să-și strige disperarea public.

Cântăreața susține, pe rețelele de socializare, că fostul partener de viață o amenință că îi ia cei doi băieți. Ba chiar primește și amenințări cu moartea.

Vedeta povestește abuzurile emoționale la care este supusă:

„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu familia Bădălău, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii.

Îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. 

Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu.

Toți cei care mă cunoaște-ți în toți acești ani ca om public, mamă, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scăpa de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ!

„Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei ci nu numai și din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii. 

Mă amenință că mi-vor lua ei copiii pentru că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învăța….eu cred că acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajbă pentru mine. Nu le-am făcut nimic.

Vreau să fiu lăsată să-mi cresc copiii în liniște și să-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei pentru mine”,

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Îngrijorător! „Urmează 4-5 luni de restricţii severe pentru oprirea coronavirusului”

Limbajul corpului – Ce și cât comunicăm conștient și inconștient?