in ,

De 1 Decembrie, Tecuciul i-a pregătit Vioricăi Dăncilă o paradă cu F16 de hârtie și a primit de la ea un discurs de 23 August

dancila 1 decembrie tecuci

Exact ca toti marii oameni de stat ai planetei care, dupa ce si-au incheiat activitatea politica, tin conferinte pe intreg globul, si ex-premierul Dancila a fost invitata la Tecuci cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.
Emotionata peste masura ca alegatorii nu au uitat-o si i-au mai si pregatit o incantatoare parada a unei escadrile de F16 din hartie dictando, doamna Viorica s-a pregatit inginereste pentru aceasta importanta intalnire, dorind sa faca o impresie deosebita. Din pacate, acum, de cand nu mai este in prima linie a partidului, nu se mai bucura nici de consilierii care i-au conceput atatea discursuri asa ca, in piata micului oras Tecuci, a citit singurul text pe care l-a gasit in sertarul cu hartii de acasa.
”Dragi tecuceni, sunt onorabila sa ma aflu printre voi azi de 23 August, zi in care, noi romanii, sarbatorim insurectia unei armate care a batut alta armata intr-un razboi astfel incat sa fim liberi”, si-a inceput Viorica discursul in aplauzele si uralele celor care, de altfel, au si votat-o la prezidentiale.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
apa calda 1 decembrie

Fasolea în dizgrație! Cozi, de 1 Decembrie, la marmitele cu apă caldă de pe Kiseleff!

Ce părere au politicienii din România despre ziua de 1 Decembrie