in

Trei ponturi pentru a transforma biletul tău de pariuri într-unul câștigător

Biletul zilei este poate cel mai renumit tip de pariu în domeniul pariurilor sportive. Toți pariorii știu că este o oportunitate mare pentru a face un profit consistent. Ce nu știu mulți pariori este că pentru a avea șanse cât mai mari de câștig pe biletul zilei există câteva aspecte care trebuie luate în considerare. O să îți prezint cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent pentru a avea un bilet al zilei cu șanse mari de câștig.

Money management

Cel mai important aspect atunci când vrei să pariezi se referă la money management. Mulți pariori nu se gândesc la banii pe care îi pariază pe moment, indiferent dacă este vorba de câțiva lei sau de sume mai mari, ci se gândesc doar la profitul pe care îl vor scoate dacă biletul va fi câștigător.

Partea proastă este că în unele cazuri, atunci când tragi linie după o perioadă lungă de pariat, observi că ai investit o sumă impresionantă în pariuri și că ar fi fost mai bine dacă aveai un buget bine stabilit. Indiferent de nivelul la care ești ca și parior, amator sau tipser profesionist, este cel mai bine să îți setezi un buget bine conturat pentru pariuri și să îl respecți cu strictețe. Astfel, te vei bucura mereu de plăcerea de a paria și vei deține controlul banilor.

Numărul de meciuri

Al doilea lucru de care trebuie să ții cont este numărul de meciuri pe care le pui pe biletul zilei pariu sigur. Teoria e simplă: cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât șansele de câștig sunt mai mici. Este adevărat că profitul este mai mare atunci când sunt mai multe meciuri pe același bilet deoarece crește cota, dar pe termen lung este dovedit faptul că profitul este unul constant atunci când sunt mai puține meciuri pe bilet și cota este mai realistă.

Miză și la starea pe care o ai atunci când pariezi

Al treilea aspect care e important atunci când pui biletul zilei se referă la miză și la starea pe care o ai atunci când pariezi. Această problemă este foarte des întâlnită în lumea pariorilor. Atunci când au o serie de bilete necâștigătoare, intră în panică și măresc miza în speranța că vor scoate pierderile.

Este adevărat că se poate întâmpla și acest lucru, dar șansele sunt mai mici, deoarece în febra de a recupera mizele pierdute anterior, nu mai ai aceeași răbdare de a analiza meciurile pe care pariezi și automat vei pune pariuri cu șanse mici de câștig. Trebuie să păstrezi o miză constantă și să fii cât mai atent și calm atunci când alegi meciurile pe care vrei să pariezi pe biletul zilei.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ce trebuie să știi dacă vrei să aplici pentru a beneficia de Fondurile Europene?

Top accesorii bărbătești care nu se vor demoda nicodată