in

Top accesorii bărbătești care nu se vor demoda nicodată

Un bărbat prezentabil are grijă de el, mănâncă sănătos, face sport, dar are și câteva atuuri care-l ajută să arate mereu impecabil. Printre acestea se numără și accesoriile pe care le poartă fie în fiecare zi, fie la ocazii speciale.

Dacă te numeri printre cei care vor să-și creeze un stil personal inconfundabil sau ești în căutarea unui cadou deosebit pentru persoana iubită, pentru un prieten sau chiar un coleg, iată 6 idei de accesorii bărbătești care nu se vor demoda niciodată.

Cravata

Deopotrivă simbol al masculinității și al succesului, cravata este unul dintre cele mai apreciate accesorii bărbătești. Poți s-o porți la întâlniri de afaceri, la evenimente festive și este obligatorie în ținutele pentru ocazii, așa că trebuie neapărat s-o incluzi în lista accesoriilor indispensabile.

În lumea business-ului, cravata este un simbol inconfundabil. Ia-ți câteva modele ca să se potrivească la diferite ocazii. Pentru un plus de eleganță, investește în câteva papioane de calitate, din mătase.

Ceasul

Ceasul este cel care spune cel mai mult despre stilul de viață al unui bărbat. Activ, nonconformist, provocator, creativ, inteligent, plin de spirit, toate aceste atribute pot fi sugerate cu ajutorul ceasului pe care îl porți, așa că alege cu grijă acest accesoriu clasic, dar atât de versatil. Există o multitudine de ceasuri bărbătești de la watchshop.ro, printre care modele japoneze, smartwatch-uri, ceasuri automatice, elvețiene, casual sau sport.

Ochelarii de soare

Trendurile în materie de ochelari de soare se schimbă des, dar atunci când ai găsit modelul care te reprezintă și-ți încadrează bine fața, ar trebui să rămâi la acesta. Unele modele sunt atemporale și revin la modă, de aceea ochelarii au devenit atât de versatili. În plus, îi poți asorta la multe ținute.

Parfumul

Un accesoriu mai atipic, dar atât de pregnant, este parfumul. Acesta poate fi semnătura oricărui bărbat și în special cele cu note puternice vor atrage atenția. Cu o varietate atât de mare este greu să-ți alegi parfumul favorit, dar decide-te să porți câteva în funcție de ocazii: de seară, de birou, la întâlniri sau în vacanță.

Mănușile

Mănușile sunt purtate de bărbați doar în anotimpul rece, dar și-au păstrat un loc de seamă în topul accesoriilor care nu se vor demoda niciodată. Dincolo de utilitate, ele sunt adevărate mărci ale eleganței, de accea sunt studiate de marile case de modă care, prin câteva trăsături subtile, au reușit să le transforme în niște piese de îmbrăcăminte în care merită să investești.

Adesea acestea sunt confecționate din materiale de bună calitate precum pielea și poți să le porți ani de zile și să le asortezi cu paltoanele preferate.

Eșarfa sau fularul

Fularul este accesoriul fără de care nu pleci iarna de acasă, așa că trebuie să alegi modele pe care le adori pentru designul lor. Fularul face parte din categoria privilegiată a hainelor de colecție. Office sau casual, probabil că ai destule fulare în garderoba ta și vei mai strânge de-a lungul anilor.

Deși sunt greu de ignorat, trendurile nu te ajută întotdeauna când îți construiești stilul personal. Sfatul nostru este să pleci de la aceste 6 accesorii care nu se vor demoda și să cumperi doar ce ți se potrivește.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Trei ponturi pentru a transforma biletul tău de pariuri într-unul câștigător

urziceni scenariu rosu

Urziceniul a intrat în Scenariul Roșu: se închid sălile de jocuri iar elevii se pregătesc de cursuri online