in ,

Tot mai mulți români îmbracă ilegal haina de polițist pentru a putea da amenzi gigantice

Mai toti cetatenii planetei urmaresc cu sufletul la gura evolutia luptei anti-coronavirus dar, din pacate, neglijeaza avertismentele date inca de la inceputul pandemiei de specialistii in economie. Acestia au prezis ca va urma o criza financiara mai teribila decat cea din anul 2009 si, iata, odata cu inchidera a tot mai multor activitati, previziunile sumbre au inceput sa se edevereasca. Milioane de oameni au fost trimisi acasa si, fara a avea vreo speranta ca se mai intorc la vechiul loc de munca, constata cu infrigurare ca li se termina si ultimele economii. De foame, frica si din dorinta de a supravietui multi au cedat ispitei de a o apuca pe calea infractiunilor si s-au dedat la tot felul de fapte ilegale.

La mare moda in lumea escrocilor este deghizarea in politisti pentru a putea taia amenzile imense stabilite pentru incalcarea ordonantelor militare.

Urmand exemplul unui verisor care, dandu-se organ de ordine, a inselat niste studenti chinezi in Paris, pe motiv ca nu scrisesera corect declaratia pe propria raspundere, doi  argeseni au purces la actiune. S-au imbracat in uniforme de politie si, iesind pe o strada periferica din Topoloveni, au amendat tot ce le-a iesit in cale.

Pentru ca acceptau si plata in diverse produse, escrocii au dat de banuit unora din cei sanctionati si, la numai doua ore de la inceputul „misiunii”, au fost prinsi de politistii adevarati si trimisi in arestul Politiei Pitesti.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pf daniel masca gucci

BOR ia o pauză de la lupta anti-coronavirus și se implică în programa școlară: ”Educația sexuală este un atentat la inocența copiilor”

infirmiera spital urziceni

E oficial! Spitalul Urziceni devine spital suport pentru tratarea bolnavilor de Covid!