in ,

Firea, un nou atac: „Prefectul aflat la cumpărături, avansat. Anisie, tot profi. Plicușor, tot primar ales din butoane”

Gabriela Firea continuă seria de atacuri pe Facebook.

Firea, încă primar al Capitalei lansează un atac la adresa Guvernului şi a lui Nicuşor Dan, afirmând că prefectul Gheorghe Cojanu, a fost avansat de premier, că ”doamna Anisie e tot ministrul Educaţiei, tot profi, tot smart”, iar despre Nicucușor Dan, pe care îl numeşte ”Plicuşor”, scrie că „e tot primar ales din butoane”.

Citește și: Gabriela Firea îl trolează pe Nicușor Dan din biroul Primăriei: „Sunt tot aici și îmi place” – FOTO

„Obraz gros si sfidare fatā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumparaturi”, cand Bucurestiul intra in scenariul rosu a fost aseara tarziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu in concediu, libere, recuperari, “punti” si abulic in zilele “cu prezenta fizica” la birou, trebuia recuperat pe un post cald si bine platit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce conteaza incompetenta crasa?

Doamna Anisie e tot ministrul EDUCATIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu solutii pentru elevi. Si tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FARA CURENT ELECTRIC! Nicio tresarire! E lumea rea! N-a gresit cu nimic!

Si da, Plicusor e tot primar ales din butoane. Si tot promite lapte si miere. Cu trei amendamente anuntate raspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era ferma : apa calda si caldura imediat, pentru ca il “sustine” cu bani si alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare in Bucuresti”. E inceputa din martie dar el nu era pe faza.
Si DSP-ului i s-au oferit sediu si personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā sefā fina doamnei Anisie. Mândrā si ea de ispravile ei : sā suni zile in sir la DSP si sa nu te bage nimeni in seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el in campanie ca toti banii taiati de la Capitala in mandatul lui, din razbunare politica fata de mine, se intorc cu varf si indesat, daca vine Plicusor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Asa-i ca e mai greu cu faptele, decat cu vorbele?

Minciuna are picioare din ce in ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele in care vom tot astepta sa se intample ce s-a promis perfid si ticalos in campanie.

#IncompetentaDeDreapta
#LipsaDeRespect”

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

După avariile de la Termoenergetica, supermarketurile din Capitală vând și apă caldă la PET pentru bucureșteni!