in ,

Fața hâdă a diversității: rușii au scos pe piață prima păpușă transsexual destinată copiilor!

papusa transsexual

Prima păpușă transsexual din Europa a fost scoasă, în acest an, la vânzare în Rusia. Păpușa – ilustrată cu un penis și purtând rochie – a stârnit controverse acerbe după ce a fost reperată într-un magazin de jucării siberian, imaginile de la magazinul Planeta Igrushek (Planeta Jucăriilor) din orașul Novosibirsk devenind virale după ce au fost postate online.

Păpușa transexual, cu părul blond și lung și cu o față aparent feminină, este îmbrăcată cu o rochie roșie sub care producătorii au evidențiat un organ sexual masculin.

Fotografiile cu ”păpușile rusești progresiste” au provocat reacții mixte în Rusia, țară social conservatoare, unde drepturile LGBTsunt puternic restricționate. Tocmai de aceea, producătorii au lansat o puternică campanie de marketing pentru a-și găsi piețe de desfacere în străinătate, în țările ceva mai liberale sau care chiar încurajează diversitatea sexuală.

Păpușa transsexuală din Rusia este prima jucărie de acest fel din Europa, dar nu și din lume. În 2018, o păpușă transgender a împărțit opinia în Argentina, când a fost scoasă la vânzare de către fabricantul ”Toys R Us”. De asemenea, în apariția primei păpuși neutre din punct de vedere al genului.

Cu doar un an înainte, semnalul ”liberalizării” în domeniul păpușilor pentru copii fusese dat de activistul american pentru drepturile LGBT Jazz Jennings, în vârstă de 19 ani, care a prezentat un prototip de păpușă ce îi fusese dedicat de compania ”Tonner Doll Company”. Ca și Barbie, modelul nu prezenta niciun organ genital și a fost bine primit și salutat de către colegii activiști de la acea vreme.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
penis piulita 0

FOTO: Bărbat spitalizat de urgență după ce soția i-a sugrumat penisul cu o piuliță, furioasă fiind că a înșelat-o!

salvador caragea usr

Moise Guran a intrat în USR pe locul eliberat prin demiterea altui membru de partid: Salvador Caragea