in , ,

Tăriceanu, bun de izolare la balamuc! Anunță dictatura lui Iohannis și asmute românii împotriva procurorilor!

tariceanu

În plină stare de urgență provocată de coronavirus, Călin Popescu Tăriceanu încearcă să capitalizeze panica populației, urmărindu-și interesele politice. Într-un nou mesaj postat pe Facebook, ALDE încearcă să-i asmută pe români împotriva procurorilor.

„Mulţumim medicilor, asistenţilor şi asistentelor, cadrelor medicale şi în general la tot personalul din sistemul sanitar pentru eforturile pe care ei le depun în aceste zile în lupta cu pandemia de coronavirus! Ei sunt eroii noştri din aceste zile!

Ei lucrează pentru că noi să primim îngrijirea medicală necesară în această perioadă dificilă. Ei lucrează pentru sănătatea noastră.

România are una dintre cele mai bune echipe de cadre medicale! Cu toate că uneori sunt huliţi public, înjuraţi de unii politicieni, pârâți procurorilor de diverşi denunţători apăruţi peste noapte, ei îşi fac treaba în continuare pentru că noi să fim sănătoşi!

Vă mulţumim tuturor celor care luptaţi în spitalele din ţara noastră cu COVID 19! Fără voi situaţia în care ne aflăm azi ar fi fost mult mai grea!”, anunţă ALDE, pe Facebook.

Anterior, ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, opina că intrarea în funcţiune deplină a Guvernului Orban reprezintă în realitate o „instaurare a dictaturii Iohannis”.

„Preşedintele ne-a cerut să ne batem joc de democraţie. A investit un prim-ministru care a fost trântit de o moţiune de cenzură după ce adoptase 25 de ordonanţe de urgenţă, printre care de acum faimoasa ordonanţa cu alegerile anticipate, respinsă în integralitatea ei de Curtea Constituţională a României.

Cu toate acestea, guvernul Orban a întrunit majoritatea voturilor parlamentarilor. ALDE a refuzat să fie parte la acest aranjament jenant şi am refuzat să suspendăm Constituţia doar că Ludovic Orban să aibă un loc de muncă! Refuzăm să fim complici la instalarea dictaturii Iohannis!

Aşteptam să vedem care sunt măsurile pe care le va lua guvernul lui Iohannis în zilele următoare!”, se anunţă pe pagina oficială a ALDE, după învestirea oficială a guvernului Orban.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Regina Elisabeta a II-a primește un ajutor nesperat în încercarea sa de a-l divorța pe Prințul Harry!

coronavirus ialomita

Ialomița își dublează numărul persoanelor infectate cu coronavirus!